Rabalux

Kereső

Dostaňte sa do nálady so svietidlami

Romantická polotma alebo trochu upokojujúceho svetla na uspávanie, alebo snáď vzrušujúca dekorácia pre dobrý rozhovor? Samozrejme, že chceme! Každému štýlovému interiéru poslúži svetelný zdroj, ktorý ladí so štýlom bytu a zdobí miestnosť aj vo vypnutom stave. Farbou a silou svetla vymedzuje priestor prinajmenšom rovnako efektívne ako domáce predmety a nábytok v ňom. Ukážeme naše obľúbené do každej miestnosti!

Dostaňte sa do nálady so svietidlami!

Farby a nálady

Farebná terapia nie je moderný vynález, už v minulom storočí boli steny nemocníc natreté upokojujúcou zelenou a červeným nápisom upozorňujúcim na nebezpečenstvo. Dnes máme aj my možnosť zafarbiť si každú miestnosť v našom domove do inej nálady pomocou lámp. Aj jediné zariadenie dokáže premeniť danú miestnosť na pokojnú relaxáciu alebo živú párty, prípadne kreatívny  proces. Tajomstvo prezrádza takzvané RGB osvetlenie, ktoré využíva 3 základné farby (červenú, zelenú a modrú) a dokáže prepnutím jedinej lampy zmeniť pokojne zelenú farbu miestnosti na vzrušujúcu červenú alebo studenú modrú. Naša lampa s názvom SIGGY funguje rovnako, nielen farbu, ale aj polohu tohto svetla a prenosného modelu je možné jednoducho meniť. Skutočný vtipálek v balíčku náladových lámp! A jeho priehľadný kryt zaručuje, že ho možno integrovať takmer do každého štýlu interiéru. Svietidlo je možné ovládať na diaľku, takže jediným pohybom zmeníte farbu LED v ňom.

Svietidlo s priehľadným tienidlom, ktoré sa dá zapnúť diaľkovým ovládačo a dá sa nastaviť aj farba vyžarovaného svetla

Svetlo náladovej lampy SIGGY je možné dokonca meniť pomocou diaľkového ovládača.

Flexibilná nočná lampa do detskej izby

 Pred spaním jemné svetlá pomáhajú telu pripraviť sa na spánok, keďže produkcia melatonínu úzko súvisí s množstvom svetla z prostredia. Prítmie je obzvlášť dôležité, pokiaľ ide o deti, ktoré neradi vstupujú do postele. Okrem rozprávky a obľúbeného plyšu je práve preto v detskej izbe potrebné vhodné lokálne osvetlenie. Modely BALOO boli vytvorené špeciálne s ohľadom na potreby najmenších detí. Veselé figúrky sa svojim očarujúcim vzhľadom, mäkkým materiálom a teplými LED žiarovkami ovládateľnými diaľkovým ovládačom skvele hodia na večerné prípravy a uspávanie. Keďže fungujú na batérie, možno ich jednoducho premiestniť a použiť kdekoľvek v miestnosti. Toto svietidlo je praktickou, veselou a flexibilnou voľbou do detských izieb. Plyšový medvedík alebo tučniak? O tom rozhodnú tí najmenší!

Mäkký, ťažko rozbitný materiál, svietidlá v tvare zvieratiek, ktoré zdobia detské izby. Sú dostupné s batériou.

Zábavné, tvarované svietidlá, ktoré znesú extrémne použitie, špeciálne navrhnuté do detských izieb.

Príroda, zdravie, čistota so soľnými lampami!

Samozrejme, že nie len deti milujú, keď ich izbu večer zahalí náladové osvetlenie, ale aj dospelí si ľahšie oddýchnu, ak sú na to vhodné svetelné podmienky. Práve preto si veľa ľudí vyberá soľné lampy na večernému sledovaniu televízie. Všetky naše modely sú vyrobené z prírodnej kamennej soli, s drevenou podrážkou a ich prírodné farby je možné použiť v rôznych interiéroch. Veľa sme počuli o tom, ako sú soľné lampy vďaka svojmu prírodnému materiálu vhodné na čistenie vzduchu v miestnosti, a tak majú pozitívny vplyv nielen na našu náladu, ale aj priamo na naše zdravie a pohodu. Zároveň nesmieme zabúdať, že tieto svietidlá sú okrem svetla a účinku na naše telo aj dôležitým zariaďovacím predmetom. Preto máme okrem rustikálnych kúskov, ktoré ponúkame v rôznych veľkostiach, aj modely vyrezávané do tvaru. V skutočnosti sme vytvorili špeciálny dizajn, ktorý spája dizajn s blahodarnými účinkami soľných lámp.

 Orientálny tvar pripomínajúci strom, vyrobený z tmavého dreva s vyrezávanou prírodnou kamennou soľou medzi nimi. To sú vlastnosti špeciálnej lampy Rabalux.

Veľký výber soľných lámp evokujúcich orientálne motívy, vyžarujúcich prívetivé hrejivé svetlo a pôsobiacich aj na naše zdravie, na vás čaká v našom internetovom obchode

Lávová lampa, ozdoba obývačky, hviezda večierkov!

 Ak nežijete medzi starožitným nábytkom, v našej ponuke lávových lámp určite nájdete tvar a farebnú schému, ktorá doplní vašu obývačku. Lávová lampa je vzrušujúcim zdrojom svetla, pretože pohľad na neustále plynúce a meniace sa formy fascinuje tých najmenších a baví tých starších. Svetlo lampy sa výborne hodí na rozhovory alebo počúvanie hudby ako podsvietenie, ako stále svetlo v rohu obývačky, aby sme diaľkové ovládanie našli aj pri pozeraní televízie. Od roku 1963 tieto svietidlá rozveselili nespočetné množstvo domácností. Anglický vynálezca špeciálnej lampy to vyjadril takto: "Lávová lampa je ako večný kolobeh života. Raz hore, raz dole, ale nikdy nezostane v rovnakej polohe, vždy môže ukázať niečo nové!" Naše domovy môžu mať určite nový farebný nádych, neustále sa meniaci, vzrušujúci kúsok, ktorý vyfarbí náš každodenný život zvolenou farbou.

 Víriaca látka vo vnútri a farba svetla , lávová lampa jnikdy nie je nudná.  V našom internetovom obchode je k dispozícii široká škála lávových lámp v rôznych tvaroch a farbách.

Víriaca látka vo vnútri a farba svetla , lávová lampa jnikdy nie je nudná.  V našom internetovom obchode je k dispozícii široká škála lávových lámp v rôznych tvaroch a farbách.

 

Počas dlhých zimných večerov je dôležité byť obklopený svetlami, ktoré pomáhajú prekonať ľahostajnosť sivých úsvitov a dlhé série daždivých a chladných dní. Svietidlá sú v tomto istí spojenci, ak dobre vyberieme ich miesto a tvar. 

 

Dekorácia, osvetlenie, prvok vytvárajúci náladu – to všetko dokáže dekoračná lampa! Každá izba môže potrebovať trochu svetla navyše, aby sme sa cítili lepšie. Predstavíme Vám víťazov tejto kategórie! Celý náš sortiment dekoratívnych svietidiel si môžete pozrieť tu!

 



Stiahnúť ako PDF Vytlačiť tento článok E-mail